Om Kanstad Mekaniske

Kanstad Mekaniske tilbyr egenutviklede produkter innenfor miljø- og avfallsbehandling, med hovedvekt på stålcontainere. Vi er landets eneste containerprodusent og tilbyr et bredt spekter av containere tilpasset de fleste behov innen miljø- og avfallsbehandling.

Vi er stolte av at alle KM containere i sin helhet blir produsert av våre dyktige fagarbeidere ved vårt hovedanlegg i Mestervik i Troms. Med salg og produksjon under samme tak, er vi sikre på at vi tilbyr deg containere av høy kvalitet tilpasset akkurat ditt behov.

Bedriften ble etablert i sin nåværende form i 1985. Historien skriver seg likevel helt tilbake til 60-tallet, og de første avfallscontainerne ble produsert her i 1977.  Vi kan derfor tilby både solid kompetanse og lang erfaring i bransjen.

Kanstad Mekaniske AS er en produktutviklings- og produksjonsbedrift som har kultur og lang erfaring i å følge opp sine kunder og produkter. Vi bruker store ressurser på produktutvikling som foregår i nært samarbeid med våre største kunder. KM-containere særpreges av høy kvalitet og gode funksjonelle bruks- og driftsegenskaper.

I tillegg til vårt standardsortiment tilbyr vi også individuelt behovstilpassede containerløsninger. Vi leverer ofte spesialkonstruksjoner til våre kunder.

Vårt produksjonsanlegg er spesielt bygget og tilrettelagt for containerproduksjon, med eget overflatebehandlingsanlegg og moderne produksjonsmaskiner. De siste to årene har vi gjennomført omfattende ombygginger og utvidelser, og har blant annet opprettet et eget anlegg for syrefaste og rustfrie produksjoner. Nytt er også introduksjon av sveiserobotlinje, som stadig utvides til å bistå i sveisingen av våre produkter. 

Bedriftens ansatte har lang erfaring i både produktutvikling, konstruksjon og produksjon, og har fagbrev innenfor flere fagområder. 

Kanstad Mekaniske AS er godkjent opplæringsbedrift i platefag, sveisefag og industrimekanikerfaget. Vi tar årlig inn en ny lærling i et av fagene.

Bedriften er godkjent påbyggerverksted av Statens vegvesen.

Vi har eget transportselskap som kan levere varene uskadd frem til riktig sted. Ved mindre forsendelser eller forsendelser utenfor landsdelen, har vi etablert gunstige fraktavtaler for å kunne nå frem til flere.

Vi har lang erfaring i miljø og avfallsbransjen og bistår deg gjerne ved planlegging og innkjøp av containere innen miljø og avfallshandtering. Vi gleder oss til å høre fra deg.